El reportatge "Els dies clau", del "30 minuts", al canal belga VTR

Aquesta nit, el canal VTR de Bèlgica (Organització de Ràdio i Televisió Flamenca) emet el reportatge "El dies clau", del programa de TV3 "30 minuts". Es tracta d'un especial de 50 minuts sobre els esdeveniments al voltant de l'1-O.

El programa "30 minuts" de TV3 va estrenar el passat diumenge 8 d'octubre el reportatge "Els dies clau", que explicava què s'ha viscut als carrers aquest últim mes. Però, mentre els esdeveniments se succeïen de manera vertiginosa, els actors principals d'aquest moment històric van haver de prendre decisions i treballar, cadascú des del seu lloc, amb inquietud, amb il·lusió i també amb preocupació.

El canal belga VTR emetrà aquesta nit el reportatge que van realitzar els equips del "30 minuts" i que van estar al costat del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i del vicepresident, Oriol Junqueras. A més, també van estar al costat dels consellers d'Exteriors i d'Interior, Romeva i Forn; del delegat del govern espanyol, Enric Millo; dels dirigents de l'ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart; de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i fins i tot de l'alcalde socialista de Viladecans, entre molts altres protagonistes. Amb ells, "30 minuts" va compartir alguns dels moments més impactants des de fa dècades i va fer arribar al programa com ho van viure i el que van sentir davant d'aquests esdeveniments claus. 

- Un  reportatge de Genís Cormand, Ignasi Gallart, Víctor Díaz, Joan Albert Lluch,   David Bou i Carles de la Encarnación.
- Muntatge: Txus Villanova i  Carles Señalada.
- Producció:  Jessica Montaner i  Carles Fernández.
- Documentació: Montse Bailac.

tv3.cat/30minuts

facebook.com/30minuts

twitter.com/30minuts

Anar al contingut