El PSOE té molt avançades les negociacions per la investidura amb Ciutadans, amb qui es reuneix aquesta tarda

Ho ha confirmat a "El matí de Catalunya Ràdio" la diputada socialista Carme Chacón, que s'ha mostrat confiada en una abstenció de Podem i no del Partit Popular

Carme Chacón ha admès, a  "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que aquesta tarda es reuneix l'equip negociador del seu partit amb el de Ciutadans per avançar cap a una entesa.

La diputada del PSC ha assegurat: "Tenim avançades negociacions amb Esquerra Unida i tenim avançades negociacions, que aquesta tarda poden prendre més o menys cos i aquesta tarda ho decidiran els equips negociadors, amb Ciutadans. És que dos grups, només, no sumem. És a dir, quan arriba algú i diu que hi ha vetos, que hi ha exclusivitat, que si seus amb mi no ho pots fer amb d'altres, això vol dir que hi ha gent que no fa números."

Lluny d'arribar a un acord amb Podem, Chacón sí que s'ha mostrat confiada que la formació de Pablo Iglesias s'acabi abstenint per facilitar un govern liderat per Pedro Sánchez amb el suport de Ciutadans. En canvi, ha descartat del tot que el Partit Popular pugui facilitar la investidura amb una abstenció.

L'exministra socialista ha explicat: "Ara no veig el PP capaç de tenir la generositat de fer un pas al costat, de fer el que tothom sap que ha de fer, que no és passar pel govern, sinó que és passar per la depuradora, passar per la netejadora, regenerar-se i apostar per un altre lideratge i, mentre fan tot això, que apostin perquè la voluntat de la gent, que és aquest govern de canvi, sigui possible."   

Carme Chacón també ha retret a Podem que negociï primer a través de rodes de premsa abans que en una taula.

Si voleu sentir tota l'entrevista sencera amb Carme Chacón, cliqueu aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut