Eva Granados, número dos de la llista del PSC
Eva Granados, número dos de la llista del PSC
Declaracions a Catalunya Ràdio

El PSC insta el PSOE a respectar la decisió dels regidors del partit que han votat a favor de formar part de l'AMI

La número 2 del PSC per Barcelona, Eva Granados, demana al PSOE respecte pels regidors del seu partit que han votat a favor de formar part de l'Associació de Municipis per la Independència, com és el cas de Castelldefels. De tota manera, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Òscar Fernández, Granados entén que aquest fet hagi causat malestar al secretari general, Pedro Sánchez. Sobre les eleccions del 27-S, creu que no suposaran una bipolarització entre la candidatura de Junts pel Sí i el PP i Ciutadans, sinó que hi ha una tercera via.

Regidors socialistes a favor de l'AMI

"M'imagino que no els haurà agradat que hi hagi regidors socialistes que votin a favor de l'AMI, és evident, però jo entenc que les lògiques municipals i les lògiques que es produeixen al nostre país, doncs també han de ser respectades per part del PSOE. Nosaltres no som independentistes, el Pedro Sánchez ho sap perfectament, ho sap el conjunt d'Espanya i, per descomptat, Catalunya."

 

Tercera via pel 27-S

"Veig aquests dos fronts, que no m'agraden gens, i després veig un altre espai al mig, on hi ha diverses candidatures. Hi veig a la gent d'Unió Democràtica, veig les persones de Catalunya Sí que es Pot, que aquí també no estan parlant d'independència en cap cas, sinó que estan parlant d'un aprofundiment de l'autogovern també, i de la consulta, i del dret a decidir i tot això. Per tant, jo no veig aquest bipartidisme."

 

"El matí de Catalunya Ràdio" es fa de dilluns a divendres, de 07.00 a 13.00.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

Anar al contingut