El programa "Tot gira", premi de Periodisme Esportiu al foment de l'esport femení en ràdio

El programa Tot gira de Catalunya Ràdio ha rebut el premi al foment de l'esport femení en ràdio 2007. El guardó s'ha lliurat aquesta tarda en la 5ena edició dels Premis de Periodisme Esportiu de Catalunya que otorga la Secretaria General de l'Esport.

El jurat ha concedit el premi a Les sense nom, una secció del programa Tot gira que dóna veu a dones que practiquen esport i que habitualment no tenen una difusió mediàtica. L'espai es compon de relats en primera persona de les mateixes protagonistes que expliquen la seva història.
L'acte de lliurament dels premis s'ha fet aquesta tarda al Palau de Pedralbes sota la presidència del conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna.
Tot gira és el magazín esportiu del cap de setmana de Catalunya Ràdio. Sota la direcció de Marc Negre, el programa acosta tota la informació esportiva del cap de setmana juntament amb reportatges com el guardonat avui per obrir l'actualitat del món de l'esport als aspectes més mediàtics i als menys populars.
El programa Tot gira s'emet tots els dissabtes de sis de la tarda a onze de la nit i els diumenges de quatre de la tarda a una de la matinada. Actualment és el programa més escoltat dels diumenges amb una audiència de 158.000 oients.
Anar al contingut