David Clupés, realitzador del "Tot gira"
David Clupés, realitzador del "Tot gira"

El programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio busca el millor jugador de "FIFA 15" de Catalunya

Aquest és un concurs que comença diumenge que ve i va dirigit als oients del programa que tinguin una consola PS4 i el joc "FIFA 15".

La competició consisteix a enviar al programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio, amb David Clupés,   un gol que s'hagi fet amb aquest joc a  gira@catradio.cat i es podran guanyar grans regals con una Play Station 4 amb els seus complements; un monitor de joc per fer que l'experiència virtual dels videojocs sigui encara més real i molts premis més. El mecanisme és molt senzill, es tracta de fer un gol amb el joc, pujar-lo a YouTube i envia l'enllaç al programa "Tot gira".

Cada setmana, un jurat expert en triarà el millor i el penjaran a les xarxes del programa, perquè tothom el pugui veure. Dels guanyadors de cada setmana en sortirà el del mes, que passarà a la gran final.

A més, els periodistes esportius de Catalunya Ràdio Ernest Macià i Ricard Torquemada narraran els gols guanyadors de cada mes, com si fossin gols reals.

La competició durarà quatres mesos, del març fins al juny i, per tant, hi haurà quatre finalistes i comença aquest diumenge, dia 1 de març.

Per decidir el campió, a final de temporada, el "Tot gira" farà anar els guanyadors de cada mes a l'estudi i jugaran tres partides en directe al programa: les dues semifinals i la gran final.

D'aquesta manera, es decidirà qui s'endú els grans premis d'aquest concurs i qui té l'honor de ser el millor jugador de "FIFA 15" de Catalunya!

Aquesta és una iniciativa que rep la col·laboració de la Lliga de Videojocs Professional.  

El programa "Tot gira" es fa cada dissabte de 17.00 a 00.00 h i els diumenges de 16.00 a 23.00 h.

Catradio.cat/TotGira

www.facebook.com/totgira

www.twitter.com/totgira

www.youtube.com/c/totgira

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut