El programa "Tarda Tardà" d'iCat fm ofereix íntegre, aquest dissabte el nou disc d'U2

El programa d'iCat fm "Tarda Tardà" oferirà als seus oients aquest dissabte, 21 de febrer, les 11 cançons del nou treball discogràfic d'U2, "No line on the horizon", un disc que no es posarà a la venda fins al pròxim 2 de març

El programa musical d'iCat fm "Tarda Tardà", dirigit per Jordi Tardà, oferirà als seus oients aquest dissabte, 21 de febrer, les 11 cançons del nou treball discogràfic d'U2, No line on the horizon. El disc es posarà a la venda el pròxim 2 de març i aquesta és una ocasió única per descobrir els nous temes de la banda irlandesa.
Tardà ja va informar el 15 de febrer, en primícia, de l'arrencada a Barcelona de la gira europea d'U2, a final de juny. Ara presentarà els nous temes del grup que lidera Bono, un disc produït per Brian Eno, Danny Lanois i Steve Lillywhite, que s'ha enregistrat a Fes (Marroc), Nova York i Londres. El disc sortirà al mercat en cinc formats diferents, inclosa una edició en vinil, i els seus seguidors, de moment, només tenen la possibilitat de descarregar-se el single Get on your boots.
El programa "Tardà Tardà" s'emet a iCat fm els dissabtes de les 10 del vespre a la 1 de la matinada.
Anar al contingut