El programa "Solidaris" s'emet aquest dissabte en directe des del Fòrum Social Mundial del Brasil

El Fòrum Social Mundial que aquests dies se celebra al Brasil centrarà els continguts del programa "Solidaris", que aquest dissabte s'emetrà en directe des de la ciutat brasilera de Belém. El programa ha posat en marxa un blog sobre la cimera
El programa Solidaris, que dirigeix i presenta Rita Marzoa, s'emetrà aquest dissabte, 31 de gener, en directe des de Belém (Pará), la localitat brasilera on aquesta setmana se celebra el Fòrum Social Mundial.

Des de dilluns fins diumenge, l'equip del programa desplaçat al Fòrum informa de tot el que passa en aquesta cita biennal de la societat civil mundial. A banda d'aquesta informació, l'equip de Solidaris ha creat per a l'ocasió un blog, http://blogs.ccrtvi.com/solidaris, on s'expliquen en primera persona i des d'un punt de vista molt particular les vivències del Fòrum Social Mundial. El blog ajuda a contextualitzar el que passa a Belém però a partir de la setmana que ve es mantindrà per tenir una relació més directa amb els oients i amb les ONG, sobre les quals tracta bona part del programa.

Solidaris parlarà aquest dissabte del que ha donat de si el Fòrum i de quines es preveu que siguin les conclusions principals de la trobada.

Rita Marzoa tindrà declaracions dels principals personatges que hagin participat en el Fòrum Social Mundial i entrevistarà alguns dels representants catalans a la trobada.

El programa s'emetrà en directe des del Brasil el dissabte 31 de gener en l'horari habitual, d'una a dues del migdia, hora d'aquí.

DOCUMENTS RELACIONATS