Sergi Vives, Quim Rutllant i Ester Plana
Sergi Vives, Quim Rutllant i Ester Plana

El programa "Sarda.net" de +CatRàdio arriba a les 600 emissions

L'espai radiofònic de referència del món sardanista ho commemorarà dissabte, 11 de novembre, immers en les finals del Campionat 2017 de Colles Sardanistes. Va ser el primer programa de Catalunya Ràdio amb versió per internet.

El programa "Sarda.net" de +CatRàdio, la ràdio pionera en la utilització de l'entorn digital per difondre el seus continguts, arribarà dissabte, 11 de novembre, a partir de les 19.00, a les 600 emissions i ho farà immers de ple en les finals del Campionat 2017 de Colles Sardanistes, que s'ha celebrat arreu de Catalunya entre els mesos de maig i novembre. L'espai recollirà l'opinió dels campions nacionals de les colles júniors així com del jurat i dels organitzadors del concurs.

Un altre dels temes que centraran l'atenció del programa serà el concert "Retalls de Cobla" d'homenatge a Josep Maria Bernat i Colomina de les cobles Reus Jove i Berga Jove, que en el seu periple català arribarà demà al Teatre Fortuny de Reus (22.00) i que el dia 25 de novembre serà al Teatre de Sarrià de Barcelona (18.00).

I demà el "Sarda.net" també mostrarà els coneixements sardanístics del periodista Eduard Solà, la veu de "La transmissió del Girona" del programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio, i li arrencarà el compromís amb el programa de transmetre alguna jornada del campionat de sardanes amb la passió i l'eufòria amb què viu l'ascens del Girona FC a la Primera Divisió.  

"Sarda.net", que va ser el programa pioner de Catalunya Ràdio a tenir només versió digital, s'ha convertit, després de deu temporades en antena, en el programa radiofònic de referència del món sardanista. Amb l'humor sempre com a protagonista, i les ganes de trencar clixés i complexos, el magazín ofereix tota la informació del campionat de colles sardanistes de Catalunya i les principals novetats en la composició, l'estudi i la interpretació de la música per a cobla.

El programa "Sarda.net", amb Quim Rutllant, Ester Plana i Sergi Vives, es pot escoltar a partir de les 19.00, a  +CatRàdio.

 

catradio/sardanes

facebook.com/manscatradio

twitter.com/manscatradio

catradio.cat

 

Anar al contingut