El programa Mans de Catalunya Ràdio busca "L'instant més gran dels Països Catalans"

L'espai dedicat a la cultura popular de l'emissora posa en marxa demà un concurs amb la participació dels oients per escollir el millor moment del calendari festiu.
Mans - Quim Rutllant i Ester Plana

Mans - Quim Rutllant i Ester Plana

El programa Mans de Catalunya Ràdio començarà aquest dissabte, 19 de gener, un nou concurs de llarga durada, "L'instant més gran dels Països Catalans", que convida l'audiència a escollir quin és el moment més representatiu, més emotiu o més estimat de les festes d'arrel tradicional que es fan arreu dels Països Catalans.

Aquest espai enfrontarà cada setmana dos instants essencials de les nostres festes i tradicions populars, com poden ser el desvetllament bellugós de Mataró, l'entrada del braç de Santa Tecla a Tarragona, el salt de plens de la Patum o el descens de l'àngel del Misteri d'Elx. Durant el concurs, el programa proposarà moments concrets que es podrien capturar en una fotografia i que transmeten una gran emoció a tots els seus participants. Fins a finals de juny, un total de 24 grans instants seran analitzats i explicats amb la veu dels seus protagonistes.

A partir de les propostes presentades, els oients decidiran amb els seus vots, per mitjà de successives eliminatòries, quin és el moment festiu més estimat per l'audiència, és a dir, quin és "L'instant més gran dels Països Catalans". Les vies de participació són el telèfon; el correu electrònic, mans@catradio.cat, i les xarxes socials, a facebook.com/manscatradio i a twitter.com/manscatradio amb l'etiqueta #InstantGran.


Durant les tres últimes temporades, el Mans ha fet tres concursos amb una gran participació dels oients. Més de 25.000 votacions han fet possible triar "La festa favorita dels Països Catalans", que va guanyar la festa de Sant Fèlix de Vilafranca; "Els petits tresors dels Països Catalans", on l'audiència va escollir els Macips d'Arenys de Mar, i "La dansa més viva dels Països Catalans", en què el ball cerdà de la Seu d'Urgell es va endur aquest títol.

El programa Mans, amb Quim Rutllant i Ester Plana, s'emet els dissabtes, de sis a vuit del matí, i els diumenges, de dos quarts de set a les vuit del matí.

catradio.cat/mans
facebook.com/manscatradio
twitter.com/manscatradio

DOCUMENTS RELACIONATS