El programa L'Oracle s'emet demà en directe des de la Universitat d'Estiu Ramon Llull

Xavier Graset farà el programa en directe coincidint amb la celebració de la jornada "Qui vigila el vigilant. Dilemes i mitjans de comunicació", coorganitzada per la Universitat Ramon Llull i Catalunya Ràdio

L'Oracle farà el programa d'aquest dijous des de la Universitat d'Estiu Ramon Llull, coincidint amb la celebració de la jornada "Qui vigila el vigilant. Dilemes i mitjans de comunicació", coorganitzada per la Universitat Ramon Llull i Catalunya Ràdio.
De les 3 a les 4 de la tarda, Xavier Graset moderarà la taula rodona "Llibertat d'informació vs. Llibertat d'empresa", amb la participació del director d'El Periódico de Catalunya, Antonio Franco; el president del Consell Editorial de la Corporació Catalana de Comunicació S.L., Vicent Sanchis; la delegada de Cuatro i CNN+ a Catalunya, Esther Vera, i el director adjunt d'El Punt , Manuel Cuyàs.
La inauguració de la jornada, que començarà a les 9 del matí, anirà a càrrec del president del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Albert Sáez, i el director de Catalunya Ràdio, Ramon Mateu.
El membre del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Rafael Jorba, i els periodistes Toni Bolaño i Lluís Foix seran alguns dels participants de les taules rodones que es faran al llarg del dia.
La cloenda de la jornada anirà a càrrec del secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó.
Anar al contingut