Àlex Gorina
Àlex Gorina

El programa "La finestra indiscreta" fa "La porra dels Premis Gaudí"

La votació dels oients es pot fer des d'avui fins al 28 de gener, el mateix dia de la gala de lliurement dels guardons de l'Acadèmia del Cinema Català.

El premi és una invitació anual per a dues persones per anar als 58 cinemes adscrits al Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya durant tot el 2018.

"La finestra indiscreta", el programa de cinema de Catalunya Ràdio, amb Àlex Gorina, organitza "La porra dels Premis Gaudí", en què els oients de l'emissora poden votar qui consideren que seran els guanyadors dels X Premis Gaudí, atorgats per l'Acadèmia del Cinema Català el dia 28 de gener.

La votació popular comença avui, 19 de gener, i acaba el mateix 28 de gener a les 15.00. Els oients que hi participin hauran de respondre l'enquesta sobre qui serà el guanyador en cadascuna de les set categories proposades: millor pel·lícula, millor direcció, millor protagonista femenina, millor protagonista masculí, millor pel·lícula en llengua no catalana, millor actriu secundària i millor actor secundari.

El premi de "La porra dels Premis Gaudí" és una invitació anual gratuïta per a dues persones per anar al cinema durant el 2018. Els guanyadors podran assistir durant tot l'any als 58 cinemes (480 pantalles) adscrits al Gremi de Cinemes de Catalunya. El nom del guanyador es farà públic al programa "La finestra indiscreta" del divendres 2 de febrer.

"La finestra indiscreta" és, després de trenta anys en antena, el programa més veterà de Catalunya Ràdio, i s'emet els divendres d'1.05 a 3.00 de la nit.

Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya són mitjans oficials dels Premis Gaudí.

 

 

catradio.cat/finestra

twitter.com/finestra

facebook.com/finestra

 

 

 

 

Anar al contingut