El programa "La finestra indiscreta", des del Festival de Canes

Demà, 18 de maig, a la 1.05, "La finestra indiscreta", amb Àlex Gorina, s'emetrà des de Canes, poques hores abans de saber el palmarès de la 71a edició del festival.

"La finestra indiscreta", el programa més veterà de Catalunya Ràdio, es transmetrà demà, 18 de maig, des de Canes, en una altra nit clàssica de seguiment d'un dels grans festivals internacionals de cinema, en què Àlex Gorina repassarà els principals esdeveniments de la setmana i farà la previsió de les pel·lícules que poden guanyar la Palma d'Or de la 71a edició del festival.

Abans de saber-ne el palmarès, que es farà públic dissabte, 19 de maig, durant la cerimònia de clausura, Gorina entrevistarà la directora catalana Carla Simón, guanyadora del premi al jove talent per "Estiu 1993"; l'anglès Andrew Haigh, director de "Lean on Pete", i la bilbaïna Arantxa Echevarría, directora de "Carmen y Lola".

El programa dedicarà una atenció especial a la versió restaurada en els 70 mil·límetres originals de "2001: Una odissea de l'espai", l'obra mestra de Stanley Kubrick, en el cinquantè aniversari de la seva estrena, i que s'ha presentat en el marc del Canes Clàssics.

A més, es podran sentir les declaracions d'alguns dels protagonistes d'aquesta edició del festival, com els actors Sergi López i Cate Blanchet o el director Spike Lee, entre d'altres, i un avançament de les principals estrenes de la setmana, amb Fausto Fernández.

"La finestra indiscreta" s'emet els divendres d'1.05 a 3.00 de la nit.

 

catradio.cat/finestra

twitter.com/FinestraCR

facebook.com/finestraindiscreta

 

Anar al contingut