El programa "Kukurota", del canal Super3, presenta dos llibres d'animals

L'espai del canal Super3 "Kukurota" ja té dos llibres protagonitzats per animals, editats per Cossetània i TV3, que es presenten aquest dissabte 3 de desembre a Barcelona. D'una banda, "Els peluts", que repassa els animals amb més pèl del planeta. I de l'altra, "Els atletes", sobre els animals que corren i que salten. Els autors de tots dos llibres són Jaume Sañé i Cristina Broquetas.

Els dos llibres del programa "Kukurota", del canal Super3, es presenten aquest dissabte 3 de desembre, a les 12.00, a la Casa del Llibre del passeig de Gràcia de Barcelona. Durant l'acte, Pau Ferran, el presentador de "Kukurota", explicarà secrets dels animals que encara no s'han revelat al programa.

Els autors d'"Els peluts" i "Els atletes" són Jaume Sañé i Cristina Broquetas. Tots dos volums han estat editats per Cossetània Edicions i TV3 i ja es poden trobar tant a les llibreries com a la botiga de TV3.                   

"Els peluts"

El llibre recorre tot el món i descobreix els animals més peluts del planeta, els animals amb els pèls més guapos i sorprenents de tots. Mostra, entre moltes altres coses, que els pèls dels animals no només serveixen per abrigar-se, o per espantar les mosques, o quins són els animals més grenyuts del planeta. I tot amb jocs diversos per divertir-se mentre s'aprèn.

 

"Els atletes"

 Aquest volum el protagonitzen els animals que corren, salten i tenen més força del planeta. Descobreix, entre moltes altres coses, quin és l'animal més ràpid del món, el que pot córrer més estona, el que pot saltar més amunt, o el més forçut. Una manera de viure les Olimpíades més animals!

super3.cat/kukurota

Anar al contingut