El programa "Info K", del canal Super3, fa 15 anys

L'espai informatiu del canal Super3, l"Info K", està de celebració, ja que acaba de fer 15 anys en antena. Durant tot aquest temps, el programa ha abordat tota mena de notícies, però explicades perquè els més petits les entenguin. L'"Info K", presentat per Laia Servera, s'emet de dilluns a dijous, a les 19.00, al canal Super3.

El programa "Info K", l'espai informatiu del canal Super3, va començar la seva emissió el 23 d'abril del 2001 i, des d'aleshores, ha explicat als més petits els esdeveniments més rellevants de l'actualitat, com els atemptats de Nova York, Madrid, París, Istanbul o Brussel·les, entre d'altres; conflictes internacionals, com les guerres d'Afganistan, Iraq, Síria o Palestina; la mort de Floquet de Neu, la Via Catalana, la crisi econòmica, el "Prestige", ETA, la tragèdia de Germanwings o el cas dels refugiats. També s'han fet especials sobre el cas dels refugiats, els abusos sexuals a menors o el "bullying", per exemple. Totes aquestes informacions s'han combinat també amb el dia a dia de les escoles i instituts.

 

L'"Info K", a més, és un dels pocs espais televisius on els nens tenen veu pròpia. Al programa, poden donar la seva opinió sobre tot el que passa al seu voltant. Així, a l'"Info K" han pogut entrevistar, ells mateixos, els protagonistes de l'actualitat, ja siguin els seus cantants o actors preferits, un astronauta que és a l'espai o els diferents presidents de la Generalitat.

Al llarg de la seva història, l'"Info K" ha rebut nombrosos reconeixements, com el Premi Unicef per la defensa dels drets dels nens, el Premi Atlas per la millor iniciativa en educació ambiental, el Premi de periodisme esportiu per la difusió de l'esport femení, el Premi de l'Associació de familiars i amics de nens oncològics de Catalunya o el premi anual al periodisme social que atorga el  Consell Municipal de Benestar Social de Barcelona. També ha estat tres vegades finalista als Premis Zapping com a millor programa informatiu.

Cada dimarts, "Info eKonomia"

L'"Info K" tampoc no oblida la informació econòmica. El microespai "Info eKonomia", que s'emet cada dimarts, explica conceptes econòmics tan quotidians i a l'hora desconeguts per als nens com ara què és una targeta de crèdit, una assegurança o els drets del consumidor.

super3.cat/infok

Anar al contingut