El programa "Hidrogen", d'iCat fm, participa en el congrés Folk Alliance de Memphis (EUA)

El director del programa d'iCat fm "Hidrogen", Albert Reguant, pren part aquest mes de febrer en la 21a edició del congrés Folk Alliance de Memphis, als Estats Units, i també al Festival Yerba Buena Garden de Sant Francisco
El director del programa d'iCat fm "Hidrogen", Albert Reguant, participarà aquest mes de febrer en dos certàmens musicals nord-americans: en el 21è congrs Folk Alliance de Memphis, que se celebra del 18 al 22 de febrer, i en el Festival Yerba Buena Gardens de Sant Francisco, que es fa els dies 16 i 17.
El congrés Folk Alliance és un dels certàmens musicals més importants de l'Amèrica del Nord, reservat als professionals de la música genuïnament americana. Abasta un ampli ventall musical, que va des del folk més tradicional fins al més contemporani, tex-mex, bluegrass, old tradition, celta i cajun, entre d'altres. Albert Reguant hi participarà a través de diversos debats, juntament amb altres prestigiosos programadors d'arreu del món. Hi prendrà part en qualitat de testimoni de l'evolució de la música folk nord-americana, ja que s'ha convertit en un dels principals especialistes internacionals en un nou estil emergent, anomenat New Americana.
A més de les taules rodones, el Folk Alliance inclou una fira musical, conferències i concerts. És un punt de trobada per als principals artistes, mànagers, festivals, editores discogràfiques, institucions públiques i privades, revistes i periodistes especialitzats en la música folk americana.
Pel que fa al Festival Yerba Buena Gardens, que està dedicat exclusivament a la world music, Albert Reguant hi assistirà per participar en una taula rodona.

DOCUMENTS RELACIONATS