El programa especial de TV3 de les eleccions municipals del 24 de maig, nominat als premis TVBAwards

L'espai "E-15. Eleccions municipals" competeix en la categoria de "Live Broadcast", dins de l'apartat de "Live Production", al costat de programes de la TV2 danesa, de Sky News, Sky Arts i la BBC. El nom dels premiats d'aquesta edició dels TVBAwards es comunicarà el 22 d'octubre en una cerimònia que tindrà lloc a Londres.

El programa especial de TV3 de les eleccions municipals del 24 de maig, "E-15. Eleccions municipals", ha estat nominat als TVBAwards, que atorga anualment la prestigiosa publicació TVB Europe, per premiar l'excel·lència i la innovació en la indústria audiovisual al continent.

 

L'espai sobre les eleccions municipals de TV3 haurà de competir amb produccions de la TV2 de Dinamarca i de les britàniques BBC i Sky, en la categoria "Live Broadcast" (emissió en directe), dins l'apartat "Live Production" (producció en directe).

 

La nit del 24 de maig, l'espai "E-15. Eleccions municipals" va combinar la informació amb la innovació tecnològica. TV3 va tornar a innovar i sorprendre, posant les darreres novetats tecnològiques al servei de la claredat i la precisió informatives. Un "mapping" virtual permetia veure les dades i els presentadors a les places dels ajuntaments catalans, a l'instant. Dos platós, separats físicament, es van unir gràcies a la tecnologia virtual.

Aquest programa especial, el van presentar Ramon Pellicer, Lídia Heredia, Carles Prats i Núria Solé, i va tenir quatre parts ben diferenciades: repàs de l'actualitat de la jornada i de les votacions, difusió dels resultats del sondeig electoral, resultats electorals i anàlisi i valoració d'aquests resultats.

El nom dels premiats dels TVBAwarsds es divulgarà en una cerimònia que tindrà lloc a Londres el 22 d'octubre.

programa

tv3.cat

Anar al contingut