El programa En guàrdia! es farà des de Tarragona aquest 8 de maig pel 13è aniversari de Tarraco Viva

El programa de Catalunya Ràdio, dirigit per Enric Calpena, es traslladaràa la Volta del Pallol perquè tots els espectadors hi puguin assistir

El programa de Catalunya Ràdio En guàrdia!, que dirigeix Enric Calpena, emetrà un programa especial aquest diumenge, 8 de maig, amb motiu del 13è aniversari de Tarraco Viva. Tot l'equip es traslladarà a la Volta del Pallol perquè els espectadors hi puguin assistir. L'equip mòbil estarà situat a la plaça Pallol, 1 de Tarragona de les tres a les quatre de la tarda per seguir en directe totes les activitats que es facin amb motiu del festival.

Els convidats que acompanyaran Enric Calpena des de la plaça Pallol amb motiu d'aquest programa especial seran Joaquín Ruiz de Arbulo, catedràtic d'Arqueologia de la Universitat Rovira i Virgili; Josep Maria Macias, investigador de l'Institut del Col·legi d'Arqueologia Clàssica, i Magí Seritjol, director de Tarraco Viva.

Tarraco Viva és un festival cultural internacional dedicat a la divulgació històrica de l'època romana. Els principals objectius d'aquest festival són divulgar el coneixement de la història antiga i sensibilitzar els ciutadans de Tarragona i els visitants de la importància de conservar el patrimoni històric a través de diferents activitats, concerts i cursos, entre d'altres.

En guàrdia! és un programa d'història que Catalunya Ràdio emet els diumenges de les tres a les quatre de la tarda, des de ja fa 9 temporades. Dirigit per Enric Calpena i amb l'ajuda del catedràtic Josep Maria Solé i Sabaté, el programa acosta a l'audiència les batalles, les aventures i les heroïcitats de la història, sobretot la de Catalunya.

catradio.cat/enguardia
Anar al contingut