El programa "El matí de Catalunya Ràdio" s'emetrà divendres, 30 de gener, en directe des d'Andorra

L'equip del programa "El matí de Catalunya Ràdio", amb Neus Bonet al capdavant, es trasllada a Andorra aquest divendres, 30 de gener, amb motiu de l'entrega, la nit abans, del Premi Ramon Llull. El guanyador o guanyadora serà un dels convidats.

El programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Neus Bonet, s'emetrà aquest divendres, 30 de gener, en directe des d'Andorra amb motiu de l'entrega, la nit abans, del Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull, que atorguen conjuntament el Govern d'Andorra i l'Editorial Planeta.

El programa tindrà com a convidat el guanyador o guanyadora d'aquest prestigiós guardó literari, el nom del qual no es farà públic fins dijous a la nit. El premiat participarà en la tertúlia cultural "Si no saps què fer", a partir de dos quarts d'onze del matí, juntament amb el director de l'Institut Ramon Llull, Josep Bargalló; el cantant del grup Gossos, Natxo Tarrés; la directora del programa El suplement, Núria Ferré; el director del programa La finestra indiscreta, Àlex Gorina, i el director del programa literari Página 2 de TVE, Òscar López.

La tertúlia d'actualitat tindrà un marcat accent andorrà. Hi participaran el director d'El Periòdic d'Andorra, Josep Anton Rosell; el director del Diari d'Andorra, Ricard Poy; la directora de la Confederació Empresarial d'Andorra, Conxita Mora, i Òscar López, del programa Página 2. Divendres també serà a El matí de Catalunya Ràdio el cap de Govern d'Andorra, Albert Pintat, a partir de tres quarts de deu del matí. El "Temps a la carta", de Francesc Mauri, també es farà en directe des d'Andorra.

Un altre dels continguts destacats d'aquest divendres serà l'entrevista a Jaume Guardiola, conseller delegat del Banc Sabadell, per parlar de l'actual situació econòmica.

El Matí de Catalunya Ràdio s'emet de dilluns a divendres de sis a onze del matí.
Anar al contingut