El programa de divulgació científica del 33 "Quèquicom" rep el Premi Manel Xifra i Boada

L'espai de ciència del 33, "Quèquicom", dirigit i presentat per Jaume Vilalta, ha rebut el Premi Manel Xifra i Boada per la seva tasca en la transmissió del coneixement tècnic i tecnològic. El 7 de juliol s'entregarà a Girona el guardó que atorga el Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Girona i l'empresa Comexi.

"Quèquicom" és un espai televisiu del 33 que des del 2006 difon setmanalment continguts científics i tècnics d'una forma amena i educativa. El programa compta amb Jaume Vilalta, que n'és el director i presentador, i amb els reporters Pere Renom i Georgina Pujol. El reconeixement se suma a la llista de distincions que ha rebut el programa d'ençà el seu naixement, l'any 2006, entre les quals destaca el Premi Narcís Monturiol, lliurat per la Generalitat de Catalunya l'any 2009, i el Premi Nacional de Comunicació Científica del 2015.

Els Premis Manel Xifra i Boada, que enguany arriben a la 12a edició, van néixer poc després de la mort de l'enginyer que els dona nom i volen recollir la filosofia que representava. Durant aquests anys, s'han consolidat com un esdeveniment que projecta els valors de la transmissió del coneixement i la tasca de l'enginyeria a la societat catalana.

L'acte de lliurament dels guardons serà el divendres 7 de juliol a les 20.00 a la sala de graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona. 

 

tv3.cat/quequicom

facebook.com/quequicom

twitter.com/quequicom33

Anar al contingut