El programa de Catalunya Ràdio "L'ofici de viure", guardonat amb el Premi Europeu de Podcàsting

El premi reconeix també el podcast de "L'ofici de viure" i el del programa "Generació digital" com els dos millors de l'estat espanyol en la seva categoria.

El podcast del programa de Catalunya Ràdio "L'ofici de viure", que dirigeix i presenta Gaspar Hernàndez, ha estat guardonat amb l'European Podcast Award, el Premi Europeu de Podcàsting, en l'apartat professional.
Aquests premis els organitza Initiative European Podcast Award, un projecte europeu creat a Hamburg el desembre del 2007 que promou el pensament i la diversitat cultural europea, i valora entre els podcasts que els seus continguts siguin lògics, originals i populars.
A l'edició d'aquest any s'hi han presentat més de 1.500 podcasts repartits en quatre categories: personal, de negocis, sense ànim de lucre i professionals. Els podcasts els voten els internautes i de la llista final, un jurat internacional escull els guanyadors.
El podcast de "L'ofici de viure" ha superat altres propostes de països com França, Alemanya, Itàlia o Dinamarca. El guanyador europeu és a la vegada el guanyador del seu estat, i aquest és el cas del podcast del programa "L'ofici de viure", que ha estat el guanyador a Espanya.
Catalunya Ràdio ha estat molt ben valorada en el rànquing dels millors podcasts espanyols ja que el segon classificat ha estat el del programa "Generació digital", que dirigeix Jordi Sellas i presentat per ell mateix i Albert Murillo. El podcast del programa "El Cafè de la República", que dirigeix i presenta Joan Barril, ha quedat en 7a posició.
Els altres guanyadors de l'estat espanyol en els altres àmbits han estat Mossegalapoma, Kafelog i Territorima. Els premis es lliuraran aquest mes de gener.
Anar al contingut