El procés, a "Polònia"

Demà, a les 21.55, l'espai de sàtira política "Polònia", dirigit per Toni Soler, oferirà un nou capítol de "Polònia, la paròdia de la dècada", l'edició especial on es recorden els millors moments dels 10 anys del programa. Una dècada és molt de temps i per això aquests espais, presentats pel mateix Toni Soler, posaran els esquetxos en context fent servir les notícies reals dels informatius.

Aquest tercer capítol de "Polònia, la paròdia de la dècada" és la primera part dels dos que es dedicaran a un dels temes que més minuts de notícies i de programa ha omplert els últims anys: el procés. Des del 2010, amb la mort de Bob l'Estatut, fins al 2013.

Entre molts altres bons moments, es recordarà com, l'any 2012, Artur Mas (Bruno Oro) es va infiltrar a la manifestació de l'11 de Setembre al passeig de Gràcia. El posterior enterrament de la Puta i la Ramoneta per part de la direcció de Convergència i Unió o com aquests mateixos dirigents conduïen el carro de la independència on tothom volia pujar aquells dies.

També es tornarà a veure com abans de les eleccions del 2012, semblava que Artur Mas (Bruno Oro) en seria el gran triomfador, protagonitzant fins i tot un musical històric, el "Mas Style", però que després va resultar que no n'hi havia per tant i va acabar menjant-se una estelada amb patates. Tot això i molts més moments i jornades històriques, a "Polònia".

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/show/polonia