El president del CAC remarca que és habitual que a l''Info K' els menors parlin d'actualitat

En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', Roger Loppacher ha explicat que el Consell de l'Audiovisual de Catalunya està analitzant d'ofici aquest reportatge, molt criticat pel PP i per mitjans espanyols.

El president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Roger Loppacher, ha remarcat que és habitual que a l'informatiu Info K del Canal 33 els menors hi surtin opinant sobre qüestions d'actualitat i que el reportatge sobre la Via Catalana no n'és una excepció. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Mònica Terribas, Loppacher ha explicat que el CAC està analitzant d'ofici aquest reportatge, però que en tot cas les intervencions d'infants sobre política no estan prohibides per les regles de l'audiovisual: "L'Info K és un informatiu infantil, un informatiu adreçat als infants, adreçat als menors, en el qual es busca la participació d'aquests menors. I, a més, és un informatiu que fins ara ha tingut un reconeixement per part de molts premis, entre els quals els de l'Unicef. Per tant, jo crec que és un informatiu amb una llarga trajectòria en aquest sentit."
 
El reportatge sobre la Via Catalana de l'Info K, pel qual alguns mitjans espanyols i el Partit Popular de Catalunya han acusat TV3 de fer un ús polític dels nens, serà tractat als pròxims dies d'ofici pel ple del Consell de l'Audiovisual, un cop l'hagi analitzat la seva àrea de continguts. Tant el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart, com el Consell Professional de Televisió de Catalunya han defensat l'Info K i els seus criteris de professionalitat. 
 
 
Catradio.cat/mati
Facebook.com/elmatidecatalunyaradio
Twitter.com/maticatradio
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut