El president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, optarà a la reelecció

Sànchez ha confirmat a "El matí de Catalunya Ràdio" que es presentarà per al Secretariat General de l'entitat, que es triarà a mitjans de maig.

Després de molts dies de silenci, Jordi Sànchez ha confirmat al "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, que es presentarà a mitjans de maig a les eleccions pel Secretariat General de l'entitat i que espera que d'aquí en surti el millor equip per dirigir-la.

Sobre les crítiques que ha rebut des dels partits d'esquerra a la seva gestió, el president de l'ANC les ha situat en un context electoral.

Segons Sànchez: "Les acusacions que ens poden fer, jo crec que són malintencionades, mai han estat justificades, però son lògiques d'un any, el 2015, on hi ha hagut tres eleccions. I si hi ha algun moment en què els partits treuen el pitjor de casa seva per guanyar espais i per maximitzar les seves possibilitats, és un període electoral."

De cara a l'Onze de Setembre, Jordi Sànchez ha reclamat a les institucions que posin la directa cap a la independència si l'Estat continua sense escoltar les aspiracions de la majoria parlamentària de Catalunya.

El president l'ANC ha fet una petició: "Reclamem als polítics que, d'una vegada, entenguin que no hi ha més marge per dilatar el procés, que hem entrat a la recta final, com diu en Quim Torra, aquests últims 100 metres; cada un li dirà com vulgui, però és evident que el procés no pot durar eternament."

Sànchez també ha dit que troba bé que el Parlament tornés a aprovar la llei de pobresa energètica abans que el Constitucional es posicioni.

Si voleu sentir l'entrevista amb Jordi Sànchez, cliqueu aquí.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/MatiCatradio   

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut