El president de l'ANC, Jordi Sànchez, avala l'oferta del president Puigdemont a l'Estat de pactar un referèndum d'autodeterminació

Sànchez ha afegit a "L'oracle" que hi posa el límit temporal d'un any

En una entrevista al programa "L'oracle", amb Xavi Freixes, el president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, ha valorat positivament l'oferta del president de la Generalitat, Carles  Puigdemont,  però li ha donat el termini d'un any.

El líder  de l'ANC ha destacat: "Crec que ara hem de recuperar el que la paciència no ens faci traïdors. És cert que portem un temps, relativament curt si es vol dir així, després de quatre anys de màxima intensitat del procés, però temps més que suficient perquè anem tancant ja les carpetes que tenim obertes."

Sánchez també ha admès que sense pressupostos, el procés sobiranista tindria un problema afegit, però en tot cas, l'avançament electoral no serà inevitable.

El president de l'ANC ha dit:  "Sense pressupostos, no és automàtic que hi hagi eleccions. Ni molt menys. No només no decau el procés sinó que hi pot haver continuïtat."

Jordi Sánchez ha demanat també que les negociacions pels pressupostos es portin amb discreció per evitar que els desacords entre forces polítiques per qüestions purament tècniques desconcertin els ciutadans.

El president de l'ANC també ha conversat amb Ferran Espada, periodista, i Jordi Sauret, sociòleg.

Si voleu escoltar sencera la conversa amb Jordi Sànchez, cal que aneu aquí.

 

Catradio.cat/oracle

Twitter.com/oraclecatradio

Facebook.com/loraclecatradio

 

 

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut