Jordi Sànchez, president de l'ANC, a "L'oracle"
Jordi Sànchez, president de l'ANC, a "L'oracle"
Declaracions a Catalunya Ràdio

El president de l'ANC avisa la CUP que si no facilita la investidura d'Artur Mas arrossegarà el país a unes noves eleccions

En declaracions al programa "L'oracle" de Catalunya Ràdio, Jordi Sànchez ha afirmat que Artur Mas és imprescindible en aquest procés i ha fet una crida als alcaldes catalans perquè l'acompanyin al TSJ.

El president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, ha avisat la Candidatura d'Unitat Popular que si no facilita la investidura d'Artur Mas abocarà el país a unes noves eleccions. En una entrevista a "L'oracle", amb Xavi Freixes, ha remarcat que uns nous comicis són un escenari que no vol ningú, i per això està convençut que s'arribarà a un acord: "Seria un problema perquè, si escoltem avui els negociadors de la CUP i de Junts pel Sí, uns diuen 'No serà el president Mas', i els altres diuen 'Si no és el president Mas, no hi haurà acord, per tant, anirem a unes eleccions anticipades'. Per tant, si el president futur no és el president Mas, probablement ens aboquem a unes eleccions."

Jordi Sànchez ha afirmat que Artur Mas és imprescindible en aquest procés, no només com a referent a nivell internacional, sinó també per a certs sectors de l'economia liberal que s'han convertit recentment a l'independentisme.

El president de l'ANC ha fet una crida a tots els alcaldes catalans perquè acompanyin Artur Mas el dia 15 al Tribunal Superior de Justícia, imputat pel 9-N. Segons Sànchez, es pretén obtenir una imatge com la que es va veure al Palau de la Generalitat amb el president Mas envoltat dels alcaldes de la majoria dels municipis donant suport a la consulta.

 

Catradio.cat/oracle

Twitter.com/oraclecatradio

Facebook.com/loraclecatradio

Anar al contingut