El president de la Cambra de Comerç Espanyola, Josep Lluís Bonet, està convençut de la recuperació de l'economia catalana i espanyola

Bonet, que també és president de la Fira de Barcelona i del grup Freixenet, ho ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas.

En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, Josep Lluís Bonet ha destacat el paper de les pimes, que ja s'han afegit a la internacionalització de les grans empreses i han ajudat a la recuperació econòmica, encara que els efectes no arribin a tothom.

Bonet, però, ha destacat que: "Jo entenc la gent que ho passa malament, i em solidaritzo amb ells. Ara bé, el que també s'ha de tenir és una visió de conjunt i el conjunt és el que estic dient jo. Nosaltres hem passat de jugar a Segona Regional a jugar la Champions. Amb molts defectes.

En el terreny polític, Josep Lluís Bonet manté que l'única solució en l'enfrontament entre Catalunya i Espanya és el diàleg, perquè, segons ha dit, una hipotètica independència seria un desastre per a Catalunya, Espanya i Europa.

Si voleu sentir tota l'entrevista amb Josep Lluís Bonet,  heu d'anar aquí.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de les sis del matí a la una del migdia.

 

Catradio.cat/mati

Facebook.com/elmatidecatalunyaradio

Twitter.com/maticatradio

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut