El portaveu adjunt del PP a Catalunya, Santi Rodríguez, preveu unes eleccions anticipades

El diputat del PP creu que la situació financera farà alterar l'estratègia de CiU i portarà el president Artur Mas a convocar eleccions anticipades aviat.

El portaveu adjunt del PP, Santi Rodríguez, considera que l'actual situació financera provocarà en Convergència i Unió un canvi d'estratègia, que pot dur el president Mas a convocar eleccions anticipades. "Un paràmetre que CIU no havia calculat i continua sense calcular: la situació financera, no només de Catalunya, sinó del conjunt d'Espanya i del conjunt d'Europa. I aquest, jo crec que és un element que en aquest moment distorsiona l'estratègia de CIU i ens pot portar, efectivament, a unes eleccions anticipades, segurament molt abans del que ens pensem."

Durant la tertúlia del programa de Catalunya Ràdio L'oracle, amb Xavier Graset, Rodríguez qualifica la manifestació de l'Onze de Setembre de "calaix de sastre" i assegura que serà una barreja de queixes variades sota un lema independentista: "És una manifestació de les que en dic ‘calaix de sastre'. Perquè aquí el que està descontent amb alguna cosa, pot agafar una pancarta i anar a la manifestació de l'Onze de Setembre, la manifestació que portarà un lema independentista, però qualsevol que té alguna cosa per criticar o alguna cosa per reivindicar va a la manifestació aquesta."

Pel que fa al projecte Barcelona World, el diputat popular diu que "xoca una mica que uns equipaments destinats a l'oci fonamentalment juvenil, infantil i familiar, puguin compatibilitzar-se amb casinos, que és un altre tipus d'oci, adreçat a un altre tipus de persones".

catradio.cat/oracle
Anar al contingut