Mariola Dinarès, directora i presentadora de "Popap".
Mariola Dinarès, directora i presentadora de "Popap".
Els dies 26, 27 i 28 de febrer, a les 13.05

El "Popap", de Catalunya Ràdio, des del Mobile World Congress

Els dies 26, 27 i 28 de febrer, a les 13.05, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, s'emetrà des del recinte de la Gran Via de Fira de Barcelona, on tindrà lloc la cita tecnològica de l'any, el Mobile World Congress. El programa buscarà in situ tot allò que canviarà la vida digital de la societat amb els seus protagonistes.

"Popap", el programa de tendències a les xarxes socials de Catalunya Ràdio, s'emetrà des del Mobile World Center, dilluns, dimarts i dimecres de la setmana que ve.

Dilluns, 26 de febrer, el programa se centrarà en la seguretat al mòbil. Amb l'especialista Xavier Cordó de Mitek, comprovarà com funciona el sistema experimental de reconeixement facial, estrenat per a les acreditacions d'aquest certamen. L'expert en telefonia mòbil i gadgets Marc Corredera presentarà les novetats de Samsung, Sony i Motorola.

L'endemà, dimarts 27, es parlarà de la importància d'Àsia en el sector del mòbil. Per fer-ho s'ha convidat un dels responsables de Xiaomi, la marca asiàtica que aquest cap de setmana obre una botiga a Barcelona, i Fabio Arena, Product Marketing Manager de Huawei.

I dimecres 28, el programa entrevistarà el director del MWCapital, Carles Grau, i Andreu Veà, conegut com el biògraf d'internet i mà dreta del creador Vinton Cerf.

Durant el Mobile World Congress, Mariola Dinarès també entrevistarà el nou secretari d'Estat per a la Societats de la Informació i Agenda Digital del govern espanyol, José María Lassalle.

Tots els tres dies, l'equip de "Popap" farà un "Informatiu Mobile" amb les novetats que es presenten a Barcelona, per a tot el mon.

El "Popap" s'emet de dilluns a divendres, de 13.05 a 14.00, a Catalunya Ràdio.

catradio.cat
catradio.cat/popap

Anar al contingut