El periodista Xavier Graset recull el premi a les "Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2017"

L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya ha distingit Xavier Graset amb el premi "Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2017" per fer visibles les dones expertes en un programa de televisió generalista d'una cadena pública. El director i presentador del programa "Més 324", que s'emet a TV3 i el 324, va recollir el guardó ahir, dimecres, a la gala dels Premis de Comunicació no Sexista.

Ahir, dimecres 15 de novembre, l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya va celebrar el 25è aniversari amb l'acte de lliurament els Premis de Comunicació no sexista 2017, a l'Auditori del CaixaForum de Barcelona.

Entre els reconeixements de la vetllada, el periodista Xavier Graset, que dirigeix i presenta el programa "Més 324" va recollir el "Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista 2017" per la visió de les dones expertes en un programa de televisió generalista d'una cadena pública.

L'Associació de Dones Periodistes s'encarrega d'organitzar diverses activitats al voltant del periodisme amb perspectiva de gènere, des de taules rodones fins a tallers de periodisme arreu del territori català, exposicions i xerrades, l'edició de la revista Donesdossier i l'elaboració del magazín digital donesdigital.cat.

tv3.cat/mes324

twitter.com/mes_324

*Imatge: Xavier Graset recull el premi de mans de Carme Forcadell. Foto de Rosmi Duaso.

Anar al contingut