El periodista de TV3 Víctor Lavagnini
El periodista de TV3 Víctor Lavagnini

El periodista esportiu de TV3 Víctor Lavagnini, premi de televisió de la Fundació del Bàsquet Català

El jurat de la tercera edició dels Premis Fundació del Bàsquet Català de Periodisme Esportiu ha guardonat el periodista de TV3 Víctor Lavagnini en la categoria de televisió.

Víctor Lavagnini forma part de l'equip de transmissions de bàsquet de Televisió de Catalunya al costat de Jordi Robirosa, distingit amb aquest guardó en la primera edició dels premis, i de Nacho Solozábal.

Els premis es concedeixen en quatre categories. A més de l'apartat de televisió, la Fundació del Bàsquet Català també ha guardonat el periodista especialitzat en bàsquet del diari "Regió7" Xavier Prunés, en premsa escrita; el web especialitzat en bàsquet Fullbasket, en premsa digital, i el periodista de Ràdio Estel Òscar Merino, en ràdio.

L'acte de lliurament de la tercera edició dels guardons es farà el decurs de la gala de commemoració dels 25 anys de la Fundació del Bàsquet Català, prevista al novembre.

Aquest premi, promogut per la Fundació del Bàsquet Català amb el suport de la Federació Catalana de Basquetbol, és un reconeixement al món del periodisme esportiu, especialment dedicat al seguiment i desenvolupament del bàsquet català.

tv3.cat

Anar al contingut