El passat marcarà la segona temporada de "Nit i dia"

Aquest gener, "Nit i dia" torna a la feina. Comença el rodatge de la segona temporada d'aquesta sèrie de TV3 produïda per Mediapro, un "thriller" realista protagonitzat per metges forenses, policies i jutges, personatges que conviuen dia a dia amb els aspectes més foscos de la realitat.

"Nit i dia", amb les seves llums i ombres, va atrapar l'audiència de TV3 i les millors crítiques de la premsa especialitzada. La primera temporada va reunir 385.000 espectadors i una quota del 13,2%, liderant la seva franja, durant tot el període d'emissió. El cas del "mataiaies" va tenir el seu desenllaç inesperat. I ara, Sara Grau haurà de tornar a la feina i enfrontar-se amb el passat perquè aquest, d'una manera o d'una altra, sempre torna.

Les noves línies de la segona temporada han estat creades per Lluís Arcarazo i Jordi Galceran, els creadors de la sèrie, que han comptat amb la col·laboració d'Oriol Paulo i Jordi Vallejo en la redacció dels guions. Una nova tanda de capítols que es començaran a rodar al gener sota la direcció de Manuel Huerga i Oriol Paulo. Una temporada que, com la primera, serà autoconclusiva:  la trama principal tindrà el seu final.

Aquesta nova trama de "Nit i dia" afegirà noms com els de Josep Maria Pou, Ramon Fontserè i Lluïsa Mallol a la llista de cares conegudes de la primera temporada. Naturalment, a més, els espectadors podran saber què ha estat dels personatges ja coneguts i encarnats per Clara Segura, David Verdaguer, Alba Pujol, Oriol Vila, Miquel Fernández, Anna Alarcón, Victòria Pagès i Mar Ulldemolins.

El passat: d'una manera o d'una altra, sempre torna

El descobriment d'un cos desaparegut  fa més de 25 anys farà que la forense Sara Grau s'impliqui intensament en una investigació que va més enllà de les seves obligacions professionals; un cas que remourà profundament la seva vida personal. Paral·lelament, la mort d'un jutge en circumstàncies estranyes destaparà una trama oculta on es barrejaran l'ambició, el sexe i la lluita pel poder, que es desplegarà davant dels nostres ulls com una partida d'escacs. 

tv3.cat/nitidia

twitter.com/nitidiaTV3

facebook.com/nitidiaTV3

Anar al contingut