El passat de la Lídia li ret comptes, a "La Riera"

Aquest dimarts, a les 15.50, a TV3, al capítol 1412 de "La Riera", en Lluís, desesperat, intenta associar-se amb la Lídia i ella ho veu com una oportunitat de fer mal a la Mercè, però les coses no seran tan senzilles. Per la seva banda, la Muriel continua sent assetjada. I la Mercè i l'Ariadna tornen del seu viatge.

L'última insensatesa d'en Lluís consisteix a proposar a la Lídia que inverteixi en l'hotel. Ella no ho veu clar d'entrada, però ho acaba acceptant després de parlar amb la Mercè, que la menysté i la tracta molt malament. Però els seus plans se'n van en orris quan la seva advocada li comunica que té tots els comptes bloquejats per Hisenda.

A l'Ajuntament, la Muriel rep una trucada d'en Muntaner, l'assetjador. Té un atac d'angoixa i se'n va cap a casa. En Claudi li ofereix ajuda "estil Claudi", però ella no vol ni sentir-lo. Per tal de protegir els seus fills s'allunya de Sant Climent.

La Mercè ha tornat del viatge i espera poder refer la relació amb en Robert. Quan es retroben se n'adona que res no ha canviat.

A més, se celebra la consulta popular sobre el projecte de Can Sureda.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify