El Pasqual fa caure la Susi per les escales, a "La Riera"

El dilluns 3 d'abril, a les 15.50, en el capítol 1.481 de "La Riera", el Pasqual perd els papers davant de la pressió de la Susi i la fa caure per les escales del celler. Estan bé, ella i la criatura? A més, la Patricia no perdona al seu pare que hagi desconnectat l'Úrsula.

El Pasqual està fet un mar de dubtes davant la pressió de la Susi. Li acaba assegurant que li passarà diners cada mes i, davant d'això, ella sembla que es tranquil·litza. Li assegura que no li demanarà res mai més. Més tard, parlant amb l'Albert, el Pasqual pren consciència que sempre estarà en mans de la noia. Es posa nerviós, va a trobar-la i perd els papers. L'empeny i la fa caure per les escales.

Després de la mort de l'Úrsula, la Mercè intenta fer costat a un Robert força afectat, tant per la mort de la seva dona, com pel distanciament amb la seva filla. La Patrícia no li perdona que desconnectés del respirador la seva mare. Avui tots dos coincideixen a l'hospital, on han anat a buscar les pertinences de l'Úrsula.

Per altra banda, la relació entre la Tilda i la Griselda està tocada per culpa de la infidelitat de la cuinera. La metgessa exigeix a la Tilda que li expliqui el que va passar amb pèls i senyals.

tv3.cat/lariera

facebook.com/lariera

spotify