El partit entre l'Espanyol i la Juventus, a Esport3 i Catalunya Ràdio

L'equip blanc-i-blau s'enfrontarà amb el vigent campió de la Lliga italiana dissabte a partir de les 20.00 a Mòdena, en un partit amistós que es podrà seguir en directe per Esport3 i Catalunya Ràdio.

Els de Quique Sánchez Flores disputaran un partit contra la Juventus, a les 20.00 a l'estadi Alberto Braglia de Mòdena. Es tracta de l'últim amistós de la pretemporada de l'Espanyol abans del seu debut a la Lliga al camp del Sevilla.

L'Espanyol jugarà contra l'equip que domina el futbol italià d'aquests últims anys, amb la victòria de les últimes cinc lligues seguides. En aquest partit els espectadors podran veure els nous fitxatges que ja han debutat amb la Juventus, com l'exjugador blaugrana Dani Alves o l'exmadridista Gonzalo Higuaín, que les últimes temporades ha jugat amb el Nàpols.

El partit es podrà seguir en directe per Esport3, amb els comentaris de Jordi Sunyer i Dani Solsona. La transmissió a Catalunya Ràdio es farà amb la narració de Sergi Andreu, els comentaris d'Agustí Alavés i la coordinació de Xavi Campos i Dani Terra.

esport3.cat
catradio.cat

Anar al contingut