Joan Ferran
Joan Ferran
Dimarts, a les 21.00

El partit entre el Reus Deportiu i el CE Noia Freixenet de l'OK Lliga, a Esport3

Demà, a les 21.00, Esport3 emetrà el partit de la cinquena jornada de l'OK Lliga entre el Reus Deportiu i el CE Noia Freixenet

Aquest dimarts es disputa el gruix de la cinquena jornada de l'OK Lliga, després de l'inici de les competicions europees el cap de setmana passat. El partit més destacat es jugarà al Palau d'Esports de Reus i enfrontarà dos equips de Lliga Europea, el Reus Deportiu i el Noia Freixenet. Tot i haver caigut dissabte per 3 a 1 a la pista del Lodi , els roig-i-negres han començat bé l'OK Lliga, amb tres victòries i un empat. Són tercers amb deu punts i buscaran una victòria que els segueixi mantenint a la part alta del campionat.

El Noia, per la seva banda, ha tingut un inici d'OK Lliga més irregular. Ocupa la desena posició amb 7 punts, dues victòries, un empat i una derrota. Arribarà a la cita després de perdre a la pista del Lloret (4-1) i empatar amb el Lleida (3-3) en l'última jornada. En canvi, es va estrenar amb una còmoda victòria a la Lliga Europea, golejant el Montreux suís per 6 a 0.

Els dos equips ja s'han enfrontat aquesta temporada, en els quarts de final de la Lliga Catalana, amb victòria reusenca per 2 a 1.

La narració serà de Joan Ferran, i els comentaris, del seleccionador català masculí Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut