FC Barcelona-Sevilla, partit de tornada de la Supercopa d'Espanya
FC Barcelona-Sevilla, partit de tornada de la Supercopa d'Espanya

El partit de tornada de la Supercopa d'Espanya entre el Barça i el Sevilla, a TV3 i Catalunya Ràdio

Demà, a partir de les 23.00, el Barça i el Sevilla jugaran el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya. El partit es podrà seguir en directe per TV3 i Catalunya Ràdio.

A partir de les 22.00, TV3 començarà la prèvia del partit de tornada de la Supercopa d'Espanya amb l'emissió d'"El doblet del soci", un recull de les opinions d'alguns aficionats durant els partits dels blaugranes.

A partir de les 23.00, es podrà seguir en directe l'enfrontament entre culers i sevillistes. Sembla que els blaugranes tenen ben encarada la Supercopa amb el triomf assolit en el partit d'anada al Sánchez Pizjuán (0-2) amb els gols de Luis Suárez i Munir. Tot i això, els de Luis Enrique no es poden confiar, queden 90 minuts i s'han de jugar. Els comentaris seran de Bernat Soler, l'anàlisi de Xavier Torres, Jordi Grau serà a la gespa i Josep Maria Puig a la llotja.

Una vegada acabi el matx (es pot allargar per pròrroga i penals), TV3 i el canal Esport3, de manera simultània, faran un espai "El vestidor" amb les declaracions dels protagonistes i les rodes de premsa dels entrenadors.

A Catalunya Ràdio es podrà seguir el partit a "La TdP" amb Joaquim Maria Puyal i tot el seu equip.

tv3.cat

#SupercopaTV3

esport3.cat

catradio.cat

Anar al contingut