Vicenç Prados
Dissabte, a les 18.00

El partit de l'EHF Champions League d'handbol entre el Barça i el Telekom Veszprem, a Esport3

Demà, a les 18.00, Esport3 emetrà en directe el partit de la Lliga de Campions d'handbol que jugaran el Barça i el Telekom Veszprem al Palau Blaugrana

Després de l'ensopegada en la primera jornada de la Champions League d'aquesta temporada, el Barça Lassa buscarà el primer triomf al Palau davant d'un dels històrics d'aquesta competició, el Telekom Veszprem. L'equip hongarès va aconseguir la victòria en la primera jornada en derrotar el Vive Kielce (29-27) i arriba amb l'etiqueta de ser un dels favorits per classificar-se per a la Final Four de Colònia. En l'equip hongarès, hi juguen tres exblaugranes: Laszlo Nagy, que va ser capità del Barça, el central Petar Nenadic i el porter Arpad Sterbik.

Des de la derrota a la pista del Rhein-Neckar Lowen en la primera jornada, el Barça Lassa ha encadenat dues victòries consecutives a la Lliga ASOBAL i amb contundents golejades, contra el Liberbank Cuenca (43-22) i contra el Valldolid (24-41), mentre que el Veszprem arriba imbatut aquesta temporada a la Lliga del seu país després de tres jornades.

Els comentaris seran de Vicenç Prados, amb l'anàlisi tècnica de Toni Garcia i les entrevistes de Mireia Vicente.

esport3.cat

Anar al contingut