El partit de la Lliga de Campions entre el Reial Madrid i el Legia de Varsòvia, a TV3

Demà a les 20.45, en directe per TV3, es podrà seguir el partit de la fase de grups de la Lliga de Campions que enfrontarà el Reial Madrid i el Legia de Varsòvia. També es farà un ampli seguiment del partit que jugarà dimecres el Barça al Camp Nou contra el Manchester City de Pep Guardiola.

Demà dimarts, un cop acabi l'entrenament del Barça del matí, Esport3 oferirà un "Flaix Champions" per seguir en directe la roda de premsa del FC Barcelona per parlar del partit contra el Manchester City que disputaran dimecres. Laura Brugués, des de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, donarà l'última hora de l'actualitat blaugrana i es podran sentir les opinions d'un jugador i de l'entrenador, Luis Enrique.

A les 18.15, per Esport3 un altre "Flaix Champions" seguirà, en directe i des del Camp Nou, la roda de premsa de Pep Guardiola, entrenador del Manchester City. L'equip anglès no s'entrenarà a Barcelona i només oferirà la roda de premsa a la capital catalana. Francesc Latorre seguirà, des de les instal·lacions blaugranes, tot el que doni de si la presència de l'exentrenador del Barça en la seva segona visita al Camp Nou com a entrenador rival.

A les 19.30, començarà el "Zona Champions" presentat per Marc Negre, Francesc Sòria i Agustí Alavés des del plató d'Esport3. Es farà la prèvia del partit entre el Reial Madrid i el Legia de Varsòvia.

TV3 oferirà a partir de les 20.45 el partit de la tercera jornada de la fase de grups que enfrontarà al Santiago Bernabéu el Reial Madrid i el Legia de Varsòvia. Ho seguiran en directe des de Madrid Bernat Soler, Xavier Torres i Ricard Torquemada

A les 22.30, per Esport3, començarà una segona edició de "Zona Champions" amb el resum dels gols de la jornada.

I dimecres, a  les 19.00, "Esport Club" oferirà la prèvia del Barça-Manchester City que es jugarà a partir de les 20.45. Al Camp Nou hi haurà Maria Fernàndez Vidal, Bernat Soler i Xavier Torres per conduir aquest programa especial, amb el suport de Jordi Grau a la gespa i les entrevistes de Francesc Latorre a la llotja. La prèvia s'allargarà fins les 20.35, quan començarà  "Minut a minut" amb Francesc Sòria i Marc Negre, que seguiran tot el que passi a la gespa en directe.

Quan acabi el partit, cap a les 22.40, de manera simultània per TV3 i Esport3, començarà el "Zona Champions", amb un resum ampli del Barça-Manchester City i tots els gols dels altres partits de la jornada.

tv3.cat

esport3.cat

#ChampionsTV3

Anar al contingut