L'equip del "Zona Champions"
L'equip del "Zona Champions"

El partit de la fase de grups de la Lliga de Campions entre l'Apoel i el Reial Madrid, a TV3

Demà, a les 20.45, TV3 emetrà en directe el partit de la cinquena jornada de la fase de grups de la Champions que jugaran l'Apoel i Reial Madrid a Nicòsia. També es farà un ampli seguiment del partit que jugarà dimecres el Barça contra la Juventus a Itàlia.

Demà a les 18.10, començarà per Esport3 la programació dedicada a la cinquena jornada de la Lliga de Campions amb un "Flaix Champions" dedicat a la prèvia del Juventus-Barça de dimecres. Conduït per Xavier Lemus des de la capital del Piemont, inclourà les rodes de premsa d'Ivan Rakitic i l'entrenador Ernesto Valverde.

Tot seguit, a les 18.45, al "Zona Champions" d'Esport3,  Bernat Soler, Xavier Torres i Ricard Torquemada faran la prèvia de l'Apoel-Reial Madrid. També recolliran l'última hora de l'entrenament que el Barça farà al camp de la Juventus el mateix dimarts al vespre.

A les 20.40, per TV3, es podrà seguir la transmissió en directe del partit entre l'Apoel i el Reial Madrid de la cinquena jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Els comentaris seran de Bernat Soler, i l'anàlisi, de Xavier Torres i Ricard Torquemada.

"Zona Champions", amb Agustí Alavés i Gerard Autet, oferirà tots els gols de la jornada en un programa que començarà per Esport3 tot just acabar el partit entre xipriotes i madridistes.

Dimecres, a les 19.00, Esport3 emetrà l'"Esport Club" amb la prèvia del partit que jugaran a les 20.45 el Barça i la Juventus al camp dels italians.

A les 22.35, en simultani per TV3 i Esport3 començarà el "Zona Champions" amb un ampli resum del partit del Barça . L'espai el conduirà Maria Fernández Vidal, amb els comentaris de Bernat Soler i l'anàlisi de Xavier Torres.

 

tv3.cat

Anar al contingut