El partit de la fase de grups de la Lliga de Campions entre el Reial Madrid i el París Saint-Germain, en directe, a TV3

TV3 i el canal Esport3 també faran un ampli seguiment de l'enfrontament entre el FC Barcelona i el BATE Boríssov, que jugaran dimecres a les 20.45 al Camp Nou.

Demà a les 18.00 el canal Esport3 emetrà la primera edició del "Zona Champions" amb un resum del partit entre l'Astana i l'Atlètic de Madrid i també les rodes de premsa prèvies del FC Barcelona-BATE Boríssov de dimecres.

A les 20.45 s'emetrà per TV3, el partit de la Lliga de Campions entre el Reial Madrid i el París Saint-Germain amb els comentaris de Bernat Soler, Lluís Carreras i Ricard Torquemada.

I quan acabi el matx, el canal Esport3 començarà la segona edició del "Zona Champions" amb un resum de la resta dels partits de la jornada, en què destacarà el Sevilla-Manchester City.

Dimecres a partir de les 19.00, el canal Esport3 emetrà un especial "Esport Club" amb la prèvia del Barça-BATE Boríssov, i a partir de les 20.45 agafarà el relleu "Efectivament: La ràdio en colors" amb Lluís Canut i els seus col·laboradors fent un seguiment exhaustiu del partit dels blaugrana al Camp Nou. Els de Luis Enrique s'enfronten al partit com a líders del grup.

I per TV3, a les 22.35, especial "Zona Champions" amb Xavi Valls, Bernat Soler, Jordi Grau i Josep Maria Puig. Es podrà veure un ampli resum del partit dels culers i entrevistes als protagonistes.

www.tv3.cat

www.esport3.cat

#ChampionsTV3

Anar al contingut