El partit d'anada dels vuitens de final de l'EHF Champions League d'handbol entre el Montpeller i el Barça, a Esport3

Un cop acabada la primera fase de la Champions d'handbol, el FC Barcelona Lassa afronta aquest diumenge a les 17.00 l'anada dels vuitens de final a la pista del Montpeller, i es podrà seguir en directe per Esport3.

El rival dels blaugrana és l'actual líder de la Lliga francesa, amb un còmode avantatge sobre el París Saint-Germain. En la primera fase de la Champions, el Montpeller va acabar primer del grup D i, a continuació, ha eliminat l'Ademar de Lleó abans d'enfrontar-se aquest cap de setmana al Barça. Entre els jugadors més destacats de l'equip hi ha el pivot internacional Ludovic Fabregas, que jugarà al conjunt barcelonista a partir de la temporada que ve.

El partit es jugarà diumenge a les 17.00 a l'històric Palais des Sports René Bougnol, amb cabuda per a només 3.000 espectadors, on s'espera un ambient molt intens, que posarà a prova els jugadors de Xavier Pascual. A una victòria de ser matemàticament campió de la Lliga Asobal, l'equip barcelonista ha pogut preparar aquest cop amb temps la cita a la pista francesa.

El Barça s'ha enfrontat en diverses ocasions al Montpeller a la Champions. L'últim cop, el febrer del 2016 i els blaugrana es van imposar amb claredat per 23 a 31.  

Els comentaris seran de Joan Ramon Vallvè i l'anàlisi tècnica de Toni García.

La tornada es disputarà el dissabte de Pasqua al Palau Blaugrana a les 18.30 i també es podrà seguir en directe per Esport3.

esport3.cat

Anar al contingut