El partit d'anada dels quarts de final de la Lliga Europea d'hoquei, entre el Liceo i el Reus, a Esport3

Demà, a les 19.00, en directe pel web esport3.cat es podrà veure el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga Europea d'hoquei entre l'HC Liceo i el Reus Deportiu. A les 19.45 també s'emetrà pel canal Esport3

De l'eliminatòria que enfrontarà l'HC Liceo i el Reus Deportiu, en sortirà un dels quatre equips que disputaran la Final Four de la Lliga Europa d'hoquei. El partit d'anada es juga demà a les 19.00 al pavelló d'esports de Riazor, a la Corunya.

El Liceo s'ha classificat per als quarts de final com a segon del seu grup, i va empatar dos dels tres partits que va jugar a casa a la fase de grups. De fet, treure només un empat en els dos últims partits el va apartar del primer lloc, que es va endur l'Sporting de Portugal. En canvi, el Reus, que es voldrà refer de la patacada que va suposar la derrota per 6-0 en el derbi de l'OK Lliga contra el Barça, ha tingut una trajectòria més sòlida, guanyador del seu grup com a invicte, amb cinc triomfs i un sol empat, davant de l'Oliveirense portuguès.

La transmissió serà de Jordi Sunyer, i els comentaris, del seleccionador català masculí Jordi Camps.

esport3.cat

Anar al contingut