Concert Delicatessen amb el cantautor nord-americà Matthew E. White
Concert Delicatessen amb el cantautor nord-americà Matthew E. White
Concert Delicatessen - Dilluns, 20.00

El nord-americà Matthew E. White protagonitza el Concert Delicatessen de juny d'iCat.cat

Dilluns, 29 de juny, a les 20.00, l'Antiga Fàbrica Damm serà escenari d'una sessió de rythm & blues, soul i folk

Matthew E. White, cantautor i productor de Richmond, Virginia, serà a Barcelona dilluns que ve per actuar en una nova edició dels Concerts Delicatessen. El programa del canal musical iCat.cat viurà una nit especial a l'Antiga Fàbrica Damm amb un dels músics més valorats del moment, que beu del rythm & blues, el soul i el folk, entre altres estils. White presentarà el seu segon àlbum, "Fresh Blood", publicat al mes de març.

Just abans del cantautor nord-americà, actuarà un duo de Rubí, Solà & Estella, format per Albert Solà i Sergi Estella, que interpreta folk i blues d'arrels americanes amb dues guitarres. El concert és gratuït per als oients d'iCat que ho demanin a l'apartat d'Experiències, del web d'iCat.cat.

El programa "DeliCatessen" és un dels més veterans d'iCat.cat. De dilluns a divendres a les 8 del vespre, Albert Puig continua obrint la capsa de la seva particular selecció musical per descobrir a l'oient cançons imprescindibles. "DeliCatessen" també té una versió a Catalunya Ràdio, que s'emet el dissabtes d'1 a 2 de la matinada.

Anar al contingut