El nombre de suposats abusos sexuals a menors a l'escola dels Maristes de Sants-Les Corts s'amplia, segons han informat a Catalunya Ràdio, fonts pròximes al cas

Els Mossos han rebut denúncies contra un altre dels professors que hauria abusat d'una alumna fa vint anys, i no descarten que hi hagi més docents implicats

A més de les  informacions revelades avui per aquestes fonts, el conseller d'Interior, Jordi Jané,  ha admès a "L'oracle" amb Xavi Freixes,  que hi ha més sospitosos a banda del pederasta confés Joaquin Benítez, ex professor del centre.

Pel que fa a aquestes denúncies, el conseller ha dit que: "ja se n'han presentat, jo no els portaré una comptabilitat perquè és un afer que afecta famílies i persones concretes, però sí que els puc confirmar que existeixen denúncies, que hi ha, fins i tot, més d'una persona denunciada, aquesta és una dada a tenir en compte."

Aquest mati Manuel,  el pare que va destapar el cas, avançava també a la "La Vida", amb Sílvia Cóppulo que  avui mateix s'han presentat quatre denúncies més que s'ampliaran fins a setze. El pare ha dit que : "Són setze, quatre ho faran avui i dotze que ho faran en els propers dies. Hi ha gent que et truca amb quaranta anys. És una cosa que porten dins i que ni la seva mateixa família sap." 

A través d'un comunicat,  els Maristes de  Sants-Les Corts han reconegut que no van posar en marxa cap protocol de protecció als infants víctimes d'abusos fins al 2013 quan ho va denunciar en Manuel. L'escola també reitera que al 2011 quan van tenir coneixement d'un cas van acomiadar Benítez, que va admetre els fets, i ho van traslladar a la Fiscalia.

Si voleu escoltar sencera l'entrevista amb Jordi Jané aneu aquí.

"L'oracle" s'emet de dilluns a divendres, de tres a quatre de la tarda.

 

Catradio.cat/oracle

Twitter.com/oraclecatradio

Facebook.com/loraclecatradio

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut