El musical de Florentino, a "Crackòvia"

Dilluns, a partir de les 21.55, a "Crackòvia", Florentino Pérez (Jordi Rios) organitzarà una campanya electoral perquè Cristiano Ronaldo guanyi la Pilota d'Or. Per aconseguir-ho, el president del Reial Madrid compondrà l'himne de la campanya basant-se en el hit de Justin Timberlake "Don't stop the feeling", cançó que ballaran tots els personatges del programa.

D'altra banda, Messi (Jordi Rios) es vol fer un nou tatuatge a la cama. El que no sap és que el seu tatuador de confiança ha estat suplantat per Josep Pedrerol (Raúl Pérez). El presentador de la secció de "Periodismo" vol que Luis Enrique (Ivan Labanda) odiï el davanter argentí i no el posi mai a l'onze titular. Quin pla malèfic ha ideat Pedrerol per aconseguir-ho?

Mentrestant, per aprofitar les vacances al Mundial de motociclisme, Ángel Nieto (Marc Rodríguez) ha marxat a una illa paradisíaca per desconnectar. Però sembla que Nico Abad (Alan Lillo) no està disposat a passar tant de temps lluny del seu estimat "Ángel Prieto".

També tornarà a "Crackòvia" Sonia Gelmà (Agnès Busquets) per compartir estudi de ràdio amb Jordi Costa (Oriol Cruz). Messi (Jordi Rios) i Maradona (Cesc Casanovas) es retrobaran per reflexionar sobre la derrota de l'Argentina contra el Brasil per 3 a 0. A més, "Periodismo" amb Josep Pedrerol (Raúl Pérez); "Cybercrackòvia" amb Los Manolos (Raúl Pérez i Alan Lillo), i Quim Monzó (Pep Plaza) i Sergi Pàmies (David Olivares) comentaran la premsa esportiva al "Crackòvia Il·lustrat".

tv3.cat/crackovia

facebook.com/crackovia

twitter.com/crackoviadetv3

youtube.com/crackovia

#CrackòviaTV3

Anar al contingut