Diumenge, a les 22.40

"El mur" posa a prova el físic i la motivació dels participants, que rebran el suport d'Ariadna Oltra

Aquest diumenge, 26 d'abril, a les 22.40, TV3 emetrà un nou capítol d'"El mur", presentat per Santi Millán, que gira al voltant dels valors de l'esforç i la superació personal. Ara que els espectadors ja coneixen els sis participants i els han vist superar els primers entrenaments, el tercer programa serà un dels més durs, per l'esforç físic que hauran de fer i els problemes de motivació que tindran.
Ariadna Oltra amb Santi Millán a "El mur"

Ariadna Oltra amb Santi Millán a "El mur"

"El mur" planteja aquesta setmana unes proves que fan que sigui un dels capítols més durs, per l'esforç físic dels entrenaments i pels problemes de motivació d'alguns participants. En aquest programa, els nois s'enfrontaran a la seva primera cursa de 10 quilòmetres i les noies hauran de treballar l'agilitat i la resistència fent una via ferrada. La Paula, la Montse i la Lluïsa, que assumiran el repte d'aquesta setmana, no escalaran soles, sinó que les acompanyarà la periodista de TV3 Ariadna Oltra.

"El mur" com a obstacle per superar un repte i créixer és el punt del partida del programa, que posa a prova els límits de sis participants per aconseguir un dels reptes més importants de la seva vida: córrer la Marató de Barcelona. Aquest és el fil conductor de l'espai, presentat per Santi Millán, amb l'assessorament de quatre especialistes: el corredor de maratons Marc Roig, l'entrenador personal Fito Florensa, el psiconeuroimmunoendocrinòleg Xevi Verdaguer i el "coach" Xesco Espar.

 

tv3.cat/elmur

facebook.com/elmurtv3

instagram.com/elmurtv3

twitter.com/elmurtv3

#ElMurTV3