El Mundialet 2018, per Esport3

Des de dilluns, 26 de març, i fins a dissabte 31, Esport3 oferirà el Mundialet de futbol base, que es disputarà en terrenys de joc de la Costa Daurada: Cambrils, Tarragona, la Selva del Camp, Mont-roig del Camp i Vila-seca.

Diumenge, Esport3 emetrà la cerimònia d'inauguració del Mundialet des de la Tàrraco Arena Plaça, en la qual es podran veure els 5.000 jugadors que hi prenen part, repartits entre els 300 clubs que hi participen. Les entitats provenen de 50 països dels cinc continents. Entre els participants, hi ha els equips formatius dels principals clubs del món.

El Mundialet arriba a la 25a edició; la primera es va organitzar a l'Argentina, país d'origen del seu fundador, Ricardo Godoy. És el segon cop que el Mundialet es juga a la Costa Daurada.

És el torneig de futbol infantil més gran del món i l'únic que aglutina aquesta xifra de participants. El torneig, de futbol 7, es divideix en dues fases, una primera en format de lligueta i una segona d'eliminació directa. Les edats dels participants van des dels 8 fins als 12 anys.

La transmissió dels partits serà de Josep Coch.

esport3.cat

Anar al contingut