El Mundial de superbikes torna a Esport3

Aquest cap de setmana es podrà seguir pel canal Esport3 la cita inaugural del Mundial de superbikes, que comença a Austràlia.

Phillip Island serà l'escenari de la primera reunió del Mundial de superbikes. Com en les últimes temporades, el canal Esport3 es prepara per fer un gran seguiment del que passi en aquest circuit situat a un centenar de quilòmetres al sud de Melbourne.

La nit de divendres a dissabte, a partir de les 02.20, els aficionats al motor podran seguir les sessions d'entrenaments oficials de la màxima categoria de les superbikes. La primera cursa de la categoria reina s'emetrà, en directe, a partir de les 04.50. Per als que no vulguin matinar, la cursa es reemetrà dissabte a les 15.00. Diumenge, la cursa tornarà a ser a les 04.50 (i la reemissió, a les 14.00).

Tot preparat per saber si algú podrà acabar amb l'hegemonia de Jonathan Rea, guanyador del mundial les tres últimes temporades. Tom Sykes, Chaz Davies i Marco Melandri tornaran a ser candidats a acabar amb el regnat de Rea. D'altra banda, el català Jordi Torres s'estrenarà amb l'equip italià MV Agusta després de dues temporades amb BMW.

Els comentaris seran de Xavier Guillén i de l'expilot i subcampió del món Rubèn Xaus.

esport3.cat

#WorldSBKE3

Anar al contingut