El Mundial de Superbikes torna a Esport3

Philip Island és una de les pistes més carismàtiques del campionat i la que inaugura tradicionalment aquesta competició. El català Jordi Torres arriba encara en procés de recuperació de l'accident que va tenir a Jerez, però molt confiat en la nova temporada.

L'equip Kawasaki, amb seu a Granollers, defensa el títol d'escuderies, de marques i de pilots amb el nord-irlandès Jonathan Rea, bicampió del món. Un dels rivals més forts serà l'italià Marco Melandri, que s'incorpora a les Superbikes amb la Ducati oficial. L'excampió del món dels 250 centímetres cúbics és tota una figura internacional i l'aposta més mediàtica per part de la marca italiana. També amb Ducati, el valencià Xavier Forés buscarà tornar al podi, com l'any passat. A Supersport, el turc Sofuoglu surt com a favorit. 

Dissabte, a partir de les 02.20 de la matinada, els aficionats al motor podran seguir les sessions d'entrenaments oficials de les categories de Superbikes i Supersport i la primera cursa de la categoria reina s'emetrà, en directe, a partir de les 05.00 per Esport 3 i també pel web esport3.cat

Els comentaris seran de Xavier Guillén i l'expilot i subcampió del món Rubèn Xaus.

esport3.cat

#WorldSBKE3

Anar al contingut