El món de les drogues, la vellesa i la mort, a "Emergències"

Diumenge, a les 22.35, TV3 emet el vuitè capítol d'"Emergències", una producció de TV3 amb la col·laboració de Media 3.14. La sèrie parla dels professionals que arrisquen la vida per salvar la dels altres, que no saben mai què es trobaran quan arribin a la feina. Aquesta setmana el programa s'endinsa en el món de les drogues i viu en directe una trucada d'auxili al servei de teleassistència.

"Emergències" s'endinsa en el món de les drogues. Els "Guilles", mossos d'esquadra motoritzats, assisteixen dos drogoaddictes en un pis al barri del Raval. Paral·lelament, a l'Hospital Clínic, la infermera Sandra Gallego lluita per salvar la vida també a un intoxicat.

Els Guilles fan la reducció d'una persona que els amenaça al carrer amb una estaca. Segons el sergent Albert Lorencio, "feia molts anys que no s'enfrontava a un cas tan complicat".

Per primera vegada en el programa, es viu en directe una trucada d'auxili al servei de teleassistència local. La tècnica de la unitat mòbil local de teleassistència Esperanza Pulido aixeca de terra una persona gran. A través d'aquest cas i del tracte de la infermera Sandra Gallego, de l'Hospital Clínic, d'un pacient gran que s'apaga, hi ha la reflexió sobre la vellesa i la mort.

"Emergències" torna a ser present en l'incendi d'una desballestadora, en aquest cas, a Vallbona d'Anoia. Són al costat del patiment del cap de guàrdia dels Bombers de la Generalitat Moisès Galan, que ha de confinar la població de Capellades pel fum tòxic.

tv3.cat/emergencies

facebook.com/emergenciesTV3

 

Anar al contingut